SEO trainingen

Op zoek naar een SEO training? Met de juiste kennis en skills van SEO (search engine optimalisatie) zorg jij er voor dat je website goed zichtbaar en vindbaar is in de organische zoekresultaten. Maak impact met een van onze SEO trainingen.

Beeckestijn digital marketing cursus gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.4/10
Google reviews: 4.8/5

seo trainingen

Help mij bij mijn keuze, welke training past het beste?

SEO, advanced of Schrijven voor SEO. We snappen dat het verschil tussen de opleidingen misschien niet direct duidelijk is. Een kort overzicht van de verschillen:

Naam opleiding Niveau Duur

Onderwerp

Voorkennis 
SEO Training 2 dagen SEO Geen 
Advanced SEO Training 2 dagen SEO Kennis van SEO
Schrijven voor SEO Training  1 dag SEO Geen

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt››

"Ik heb deze training ervaren als zeer waardevol voor degene die de basis van SEO wil leren begrijpen. De theorie wordt gelijk toegepast op de eigen situatie, waardoor je gelijk verbeteringen door kunt voeren. Erg nuttig!"
Samantha Broekert
Alumnus training SEO

Meer over SEO

Search Engine Optimalisation (SEO) gaat over de organische zoekresultaten. Met organisch (natuurlijk) worden de niet betaalde resultaten bedoeld. Een hoge(re) positie bereik je door het optimaliseren van verschillende factoren. Op de eerste plaats welke zoekwoorden je in je content gebruikt (en hoe goed), maar ook de technische werking van je website speelt een belangrijke rol.

Wil jij zoekmachine optimalisatie succesvol inzetten voor jouw organisatie en een gesprekspartner worden op het gebied van SEO? Met de training SEO leg de je basis voor jouw SEO strategie.

SEO teksten

Content is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Als copy writer of contentmarketeer schrijf je webteksten special voor je lezers. Zoekmachines zoals Google “lezen” op een andere manier. Bij het schrijven van een goede webtekst, wil je dus rekening houden met de zoekmachines. Wat is de juiste balans tussen schrijven gericht op de lezer of voor een zoekmachine? Ontdek het in de training Schrijven voor SEO.

Advanced seo

Ben jij SEO specialist, content strateeg, linkbuilder of heb je al eerder een SEO training gevolgd? De training Advanced SEO geeft een verdieping in je kennis van zoekmachine optimalisatie. Ga aan de slag met de laatste inzichten, ontwikkelingen en bouw je linkbuilding strategie verder uit. 

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Waardevolle links verhogen de autoriteit van je website of webpagina. Ben jij opzoek naar een training linkbuilding? Tijdens de tweede dag van de SEO training ga je aan de slag met linkbuilding strategieën, analyse en monitoring.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is een van de twee specialismen binnen zoekmachine marketing. Waar SEO zich richt op de organische zoekresultaten gaat het andere specialisme, zoekmachine advertising (SEA), over de betaalde resultaten binnen de zoekmachine. Met de training Google Ads leer je hoe je meer zichtbaarheid en resultaat behaald met zoekmachine adverteren.

SEO IN DE ONLINE MARKETING MIX

Zoekmachine marketing is een belangrijk onderdeel van de marketing middelen mix. Dat betekend dat SEO niet mag ontbreken in een online marketing opleiding. Bij de opleidingen Digital & Online Marketing en Digital Marketing Strategie & Leiderschap leer je naast o.a. e-mailmarketing, digital advertising en social media ook over zoekmachine marketing. Je gaat niet zelf aan de slag, maar leert wel hoe je SEO een plek geeft in jouw overall online marketing strategie.

Wil je zelf aan de knoppen zitten? Tijdens de expert opleiding Online Marketeer is er veel aandacht voor de tactische kant van SEO.

banner-2023-5

MAAK IMPACT MET EEN OPLEIDING VAN BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder