Trainingen: Google Ads & SEO

Beeckestijn Business School biedt de volgende trainingen aan op het gebied van zoekmachinemarketing: 

De trainingen in het kort:

  • College: dagtraining 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
  • Duur: 2 dagen
  • Kosten: € 1.390,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam, Leusden, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle

Google Ads

De training Google Ads biedt je de laatste kennis en inzichten op het gebied van search engine advertising (SEA). In de training leer je niet alleen hoe je een succesvolle SEA strategie kunt opzetten maar deze ook te implementeren. Je leert hoe je een succesvolle Google advertentiecampagne lanceert en deze op basis van analyses optimaliseert.

SEO

De training SEO (search engine optimization) biedt je de laatste kennis en inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. In de training leer je niet alleen hoe je een search engine optimalisatie strategie kunt opzetten maar ook hoe je deze kunt implementeren. Het doel, het realiseren van een betere vindbaarheid van je website door een hogere positie in de organische/ natuurlijke zoekresultaten.

Gratis proefcollege: op locatie of via webinar

Voor meer informatie over deze en andere Beeckestijn opleidingen kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde.

Meld je nu gratis aan voor een proefcollege »