Korte opleidingen: Google adwords & SEO

Beeckestijn Business School biedt de volgende opleidingen aan op het gebied van zoekmachinemarketing: 

De opleidingen in het kort:

  • College: dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 2 dagen
  • Kosten: € 1.295,- excl. BTW
    (exclusief vakliteratuur en online leeromgeving)
  • Locaties: Amsterdam, Leusden, Utrecht

Google Adwords

De korte opleiding Google Adwords biedt je de laatste kennis en inzichten op het gebied van search engine advertising (SEA). In de opleiding leer je niet alleen hoe je een succesvolle SEA strategie kunt opzetten maar deze ook te implementeren. Je leert hoe je een succesvolle Google advertentiecampagne lanceert en deze op basis van analyses optimaliseert.

SEO

De korte opleiding SEO (search engine optimization) biedt je de laatste kennis en inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. In de opleiding leer je niet alleen hoe je een search engine optimalisatie strategie kunt opzetten maar ook hoe je deze kunt implementeren. Het doel, het realiseren van een betere vindbaarheid van je website door een hogere positie in de organische/ natuurlijke zoekresultaten.

Gratis proefcollege: op locatie of via webinar

Voor meer informatie over deze en andere Beeckestijn opleidingen kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde.

Meld je nu gratis aan voor een proefcollege »