Hoe overtuig ik mijn werkgever?

Als (digital) marketing-, customer experience-, data- of communicatieprofessional begrijp je als geen ander dat de wereld van vandaag voortdurend verandert. Nieuwe technologieën, trends en concurrentie dwingen ons om onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Maar hoe overtuig je je werkgever om te investeren in jouw opleiding bij Beeckestijn? Dit kan soms best lastig zijn, maar geen zorgen, want hier vind je een aantal sterke argumenten en overige informatie.

Een opleiding is een cadeau aan jezelf, de werkgever en de organisatie.

Praktijkgerichte opleidingen met een concreet actieplan

Bij een post-hbo, post-master, expert of korte opleiding rond je de opleiding af met een praktisch actieplan voor jouw organisatie (of opdrachtgever). Vanuit een hoofdonderwerp of probleem ga jij aan de slag met strategie, planning, uitvoering en financiële onderbouwing. Meer weten over het actieplan? Hier vind je alle informatie.

Hoe overtuig ik mijn werkgever om te investeren in een opleiding bij beeckestijn?

Hieronder hebben we de belangrijkste redenen op een rijtje gezet die verder worden toegelicht in de infographic.

✔️ Een opleiding bij Beeckestijn is zeer praktijkgericht
✔️ Meer kennis in huis maakt je minder afhankelijk van externen
✔️ Verhoging medewerkerstevredenheid
✔️ Een direct inzetbaar plan met echte businesswaarde

Waarom Beeckestijn?

financiële mogelijkheden

Kosten kunnen een drempel zijn. Bijvoorbeeld doordat je werkgever geen of te weinig opleidingsbudget beschikbaar stelt. Wij denken graag met je mee. Zo is het voor een groot deel van onze opleiding mogelijk om in termijnen te betalen, BTW-vrije facturen te krijgen en meer. Hier vind je alle betalingsmogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Heb je een offerte nodig voor je werkgever? Geen probleem! Vul hier je gegevens in. Wij zorgen dat je binnen 48 uur een offerte ontvangt via e-mail.

Samen met je collega's een opleiding volgen?

Wil je samen met jouw collega's of team impact maken? Dan kan het voordelig zijn om samen een opleiding te doen. Alle opleidingen en trainingen bij Beeckestijn zijn ook 'incompany' te volgen. Ook is het mogelijk om maatwerkprogramma's te ontwikkelen voor jullie specifieke vraagstuk. 

Al overtuigd? Zo niet, neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw werkgever te overtuigen en je professionele groei te stimuleren. Samen bouwen we aan een betere toekomst!