Incompany

Iedere opleiding & training uit ons open aanbod kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Op deze manier kan je snel, efficiënt en resultaatgericht jouw medewerkers naar hetzelfde kennisniveau opleiden.

Incompany opleidingen van Beeckestijn Business School komen tot stand na afstemming tussen jouw organisatie en onze programma specialisten waarbij de bestaande opleidingsbehoefte vertrekpunt is. 

Waarom kiezen voor Beeckestijn?

  • Veel kennis en ervaring met incompany trainingen
  • Ruim 10 jaar ervaring in online marketing, communicatie en customer management opleidingen
  • Toepassing in de praktijk
  • Beste docenten die er in Nederland zijn met zowel uitgebreide praktijk- als docentervaring
  • Goede evaluatie methodiek en systemen
  • Beeckestijn ondersteunt lifelong learning

Benieuwd wat Beeckestijn voor jouw team of organisatie kan betekenen?

Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact op met Leonie Velthuis (programma manager) via 088-147 41 00. Na een eerste behoefte-inventarisatie ontvang je dan een voorstel op maat.

Het belang van opleiden

Bij succesvolle organisatie is het permanent opleiden van medewerkers een essentieel onderdeel van het personeelbeleid geworden. In een economie waar vooral wordt geconcurreerd met kennis is dit van evident belang. Bovendien is het een goed middel om personeel te behouden en aan te trekken, zeker in een overspannen arbeidsmarkt.

Beeckestijn Business School heeft ruime ervaring in het opleiden van professionals in de vakgebieden online marketing, online communicatie en customer management. Daarnaast heeft Beeckestijn ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse opleidingsprogramma voor bedrijven, overheidsinstanties, bureau's en instellingen, zowel als incompany programma als maatwerk-programma.