Incompany

Gewaardeerd met een 8+
Sensationeel leereffect gegarandeerd
Altijd gericht op directe toepassing voor maximaal rendement

Leren met collega’s loont

Investeer je in jouw teams, dan wil je natuurlijk resultaat. Wil je zekerheid? Incompany is de oplossing. Wij komen naar je toe en zorgen dat de training in jouw planning past, de inhoud relevant is voor jouw organisatie en je teamleden hun nieuwe kennis en skills al tijdens het traject in de praktijk toepassen. Ontdek het rendement van een incompany training of een maatwerkprogramma. Al vanaf 5 deelnemers.

Disciplines waarin wij jouw team een boost geven

 • Digital & Marketing
 • Customer Experience
 • AI, Data & Tech
 • Communicatie
 • Leiderschap & Change

50+ incompany trainingen beschikbaar

Iedere incompany training is kort (1 of 2 dagen), krachtig en bevat branchespecifieke voorbeelden, cases en praktijkopdrachten. De training past bij jouw bedrijf en situatie door een persoonlijke intake met de docent en de deelnemers.

Nu populair: de 7 meestgekozen incompany trainingen

AI Prompting & Tools

In 1 dag leren welke AI-tools (ChatGPT, Midjourney en vele anderen) het meest geschikt zijn voor jou en hoe je de beste prompts schrijft. Info ontvangen >

ChatGPT in Copywriting & Conversie

Ontdek in 1 dag hoe je tijd bespaart en effectievere teksten schrijft door slim gebruik te maken van ChatGPT. Info ontvangen >

Data Storytelling

Na deze 1-daagse training maak je van rapportages en presentaties een krachtig verhaal. Info ontvangen >

Customer Journey Mapping

De customer experience optimaliseren? Leer in 1 dag hoe je alle touchpoints in kaart brengt, de klantbeleving meet en optimaliseert. Info ontvangen >

Design Thinking

Leer in 2 dagen hoe je door de combinatie creatief en analytisch denken tot klantgerichte oplossingen komt. Info ontvangen >

SEO

Na deze 2-daagse training is je SEO-kennis volledig up-to-date. Je leert een SEO-strategie opzetten en past deze kennis toe zodat je direct resultaat ervaart. Info ontvangen >

Boost je creativiteit

Maak het verschil met innovatieve ideeën en originele oplossingen. Deze 1-daagse training activeert en stimuleert de creativiteit en zet aan tot outside de box te denken. Info ontvangen >

Wanneer is een maatwerkprogramma interessant?

Specifieke situaties vragen om unieke opleidingen. Je krijgt dan een maatwerkprogramma volgens ons IDEAL-framework. Dit houdt in dat we samen een incompany traject ontwikkelen dat 100% is afgestemd op jouw situatie, wensen, ambities, activiteiten en zelfs werkwijzen. We geven je gevraagd en ongevraagd advies. Alles kan én gaat in goed overleg.

“Beeckestijn ging daadwerkelijk de extra mile. Het programma had een sterk inhoudelijk kader vol marketing innovaties door industry-experts. Ik geef het een dikke 10!”

Jan-Bart Bij de Vaate
Head of Global Brand en Marketing bij TOPdesk

5 voorbeelden als inspiratie

 • Global Marketing Management Programma voor TOPdesk
 • Digital & Data Academy voor Samsung
 • CX-programma voor Waterbedrijf Groningen
 • Digitale transformatie voor Gemeente Amsterdam
 • Traineeship Digital Marketing voor Achmea

Pragmatische opzet garantie voor blijmakend resultaat

Wij geloven in leren door te doen. En wat iemand leert, moet nuttig zijn in de praktijk. Dat principe staat altijd voorop. Daardoor kun jij ervan op aan dat jouw collega’s gericht aan hun leerdoel werken. Interactieve werkvormen en relevante opdrachten vormen de basis voor klinkende resultaten.

“We zijn enorm tevreden met wat we in een relatief korte periode hebben bereikt. Omdat je het programma met collega’s volgt, geeft het veel energie. Het actieplan zorgt daarnaast voor gezonde onderlinge competitie. We zijn inmiddels bezig om de beste elementen uit de plannen te implementeren. We zetten dus echt stappen en dat is heel fijn.”

Eveline Corbeel
Afdelingsmanager Klant & Communicatie Waterbedrijf Groningen

banner-2023-3

Senior vakgenoten faciliteren het leerproces

Er staat altijd een vakexpert als docent voor de groep. Specialisten als Sonja Stalfoort, Robert van Ossenbruggen, Sonja Loth, Madelon van der Tol en Bart Meerdink delen hun kennis met liefde en plezier. Zij zorgen dat je teamleden het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen.

“De training werd gegeven door een goede selectie experts uit de markt. Het strak ingerichte evaluatieproces zorgde ervoor dat we altijd op de hoogte waren van de resultaten en dat er waar nodig tussentijds kon worden bijgestuurd. We kregen echt value for money.”

Alexander van Loon
Adjunct-directeur Marketing Particulier a.s.r.

meer weten over incompany en maatwerk?

Neem contact op met Laura Keuken, Bionda Honig of Marc van den Boom via incompany@beeckestijn.org of bel 088 - 147 4100. We beloven je: dat is de moeite meer dan waard.

laura-bionda-marc

Je bent in goed gezelschap

Al ruim 100 organisaties profiteren van onze incompany trainingen en maatwerkprogramma’s. Zij geven ons overall een dikke 8.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een incompany training en een incompany maatwerkprogramma?

Een incompany training is een bestaande training. Een maatwerkprogramma wordt speciaal voor jouw organisatie en leerdoelen ontwikkeld en is daardoor uniek.

Wat houdt een maatwerkprogramma in?

Een maatwerkprogramma is als een maatpak: het is uniek en speciaal voor jou gemaakt. De lengte, de vorm en de inhoud van het programma hangen af van jouw wensen en de randvoorwaarden. Hetzelfde geldt voor de cases, voorbeelden en opdrachten. Net als bij een incompany training komt de docent naar jullie toe om het maatwerkprogramma te verzorgen.

Wat is de minimale groepsgrootte voor een incompany traject bij Beeckestijn?

Goed nieuws: je kunt al vanaf 5 deelnemers starten. In de praktijk zien wij dat je met dit aantal een mooie groep vormt om topresultaten te bereiken.

Voor wat voor organisaties werken jullie?

Dit varieert van grootzakelijk, (semi)overheid tot mkb. B2b en b2c. Nationale spelers en multinationals. Wat hen kenmerkt? De drive om het morgen nog beter te doen dan vandaag.

Hoe komt een maatwerkprogramma tot stand?

Om een maatwerktraject te ontwikkelen, gebruiken we een speciale methodiek. Dit is het IDEAL-framework.

Incompany visual

Kunnen collega’s uit diverse teams of met een verschillend kennisniveau samen een incompany traject volgen?

Jazeker! Dat kan. Sterker nog, het komt regelmatig voor.

Voor welke niveaus zijn jullie incompany trajecten geschikt?

Wij bieden incompany trainingen en ontwikkelen maatwerkprogramma's voor alle niveaus: van young professional tot advanced en management.

Je zit goed bij Beeckestijn als …

Je een betrouwbare opleidingspartner zoekt die jouw team een boost geeft en:

 • het succes van jouw organisatie vooropstelt
 • beseft dat de opleiding daadwerkelijk effect in de dagelijkse operatie moeten hebben
 • begrijpt dat jij wilt dat jouw team exact krijgt wat nodig is om de volgende stap te zetten
 • met docenten werkt die zelf in de praktijk actief zijn en leren leuk en effectief maken
 • waar je op kunt bouwen en vertrouwen

Klaar om jouw team te laten excelleren?

Stel je eens voor wat het perfecte incompany traject teweegbrengt? Enthousiast geworden? Zet nu de eerste stap. Neem contact op, dan praten we verder over hoe we jou het beste kunnen helpen.