Omscholen

Opzoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer specialisatie in je huidige functie? Laat je omscholen! Het volgen van een opleiding is een mooie investering in jezelf. Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een diploma of certificaat vergroot dat jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid. 

Omscholingsmogelijkheden

Aan de slag als online marketeer of wil jij jezelf specialiseren tot data driven marketeer? Wij hebben verschillende mogelijkheden binnen onze vakgebieden (digital, marketing, cx, data en communicatie) op een rij gezet. 

omscholen bij beeckestijn

Omscholen met steun van het UWV

Zit je zonder baan, dan kan het lastig zijn om financieel te investeren in een opleiding. Gelukkig kun je als werkzoekende sinds 1 juli 2018 in aanmerking komen voor een scholingsbudget van het UWV. De voucher is € 2.500. In het geval van een krapteberoep (online marketeer valt hier momenteel onder) kan tot €5.000 worden vergoed. Heb je op dit moment geen baan, wil je gebruik maken van deze regeling en heb je een contactpersoon bij het UWV? Wij helpen je graag verder met de benodigde offerte en motivatie. Meer weten? Stel gerust je vraag aan onze opleidingsadviseurs

Financiële ondersteuning
Naast de steun van het UWV zijn er nog meer regelingen die het investeren in een opleiding makkelijker kunnen maken. Zo kunnen wij btw-vrij factureren aan particulieren en is het mogelijk in termijnen te betalen. Daarnaast is studiegeld momenteel een aftrekpost bij de belasting. Lees meer over de fianciële ondersteuning. 

"Door een reorganisatie kreeg ik de kans om twee opleidingen bij Beeckestijn te volgen. Digital Marketing leek me een goede aanvulling op het eigen bedrijf dat ik aan het opstarten was.”
Madhu Mathoera
Eigenaresse en klantstrateeg van BE(E) Consultancy

Daarom Beeckestijn

✔ Ruim aanbod
✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
✔ Volg je opleiding online of op locatie
✔ Ruim 8.000 professionals gingen je voor