Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Van actuele digital marketingkennis naar een praktische strategische aanpak
8,4
58 reviews
Upgrade jezelf met de laatste trends en ontwikkelingen binnen digital & marketing
Rond de opleiding af met een strategisch digital marketingplan, direct geschikt voor implementatie
Voor ervaren professionals die (mee) beslissen over de digital marketing strategie
Course background image
Opleidingstype
Post-master opleiding
Opleidingsvormen
Klassikaal
Begindatum
Eerste startdatum: 26 september, 2024
Tijdsduur
15 colleges, 8 dagen of 12 avonden
Totaalprijs
€ 6.305,- Excl. BTW
Locatie
Amsterdam, Antwerpen, Leusden, Online , Utrecht

Programma

Wil jij slim en snel inhaken op de trends en ontwikkelingen binnen digital marketing? En wil jij jouw vakkennis kunnen vertalen naar een goede digital marketing strategie? Met de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap vertaal je de nieuwste technische (AI) mogelijkheden, veranderende klantbehoeften en nieuwe verdienmodellen, naar een praktisch en haalbaar digital marketingplan. Met dit plan en jouw nieuwe energie maak je gegarandeerd verschil.

NA DE OPLEIDING

✔️ Vertaal je de klantbehoefte naar passende businessmodellen
✔️ Ken je de nieuwste technieken en begrijp je de impact van Artificial Intelligence op Digital
✔️ Ken je alle ingrediënten van een ideale digitale marketingmix
✔️ Neem je jouw organisatie mee in de digitale verandering en laat je AI voor jou werken
✔️ Heb je een praktische strategie die je met impact presenteert

OPZET VAN DE OPLEIDING

Je kunt de opleiding in 8 dagen of 12 avonden volgen. Er zijn colleges van 3 uur en colleges van 4 uur. Daarnaast is er een Harvard Casedag en werk je aan een digital marketing strategie plan. Je leert van 100% vakexperts en er is veel ruimte voor oefeningen en toepassing in de praktijk. Koppel daarbij gerust het slimme gebruik van AI aan jouw creativiteit.

Colleges

Tijdens de opleiding zie je in de online leeromgeving wat de voorbereiding voor het college is. Meestal is dat een korte e-learning. Hierdoor is er tijdens de colleges extra veel ruimte voor interactie, praktijkcases en samenwerken.

Module 1 - Trends, strategie en plan

 • Digital marketing strategie en plan​
 • Customer experience trends en journeys
 • Veranderende business modellen​
 • Werkcollege vraagstelling individueel plan
 • Digital branding​
 • Marketing Data en -Technologie

Module 2 - Tactiek & Digital Marketing mix

 • Usability & experience
 • Social Media & Content Marketing
 • Digital advertising en targetting 
 • Search strategies & tactics
 • Mobile & app strategie
 • Digital & business analytics
 • AI prompting en -marketing toepassingen
 • E-commerce en marketplaces strategie
 • Harvard Business School Case

Module 3 - Organisatie, Implementatie & Leiderschap

 • Werkcollege
 • Implementatie, Ownership & Stakeholdermanagement
 • Digitaal leiderschap en change

Wil je de uitgebreide collegebeschrijvingen ontvangen? Download de brochure met daarbij een uitgebreide uitleg van alle colleges, onderwerpen en leerdoelen.

Harvard Casedag

Tijdens de casedag werk je in groepsverband aan een relevante en interessante Harvard Business School case. Zo pas je direct jouw nieuwe kennis toe in de praktijk.

’s Ochtends ga je na een korte uitleg direct aan de slag en in de middag presenteer je samen met je groepje de case aan de docent. Na afloop hoor je tijdens de borrel wat je groepscijfer is. Deze telt voor 25% mee in je eindcijfer. 

"Het werken in groepen vond ik erg leerzaam. Vooral de Harvard business case dag was een goede toevoeging aan de opleiding. Leuk ook om in een groep te zitten met andere professionals uit verschillende branches." 

Digital Marketing Strategie actieplan

Het maken van een actieplan helpt je om alle nieuwe kennis toe te passen. Vanuit een hoofdonderwerp of probleem ga je aan de slag. Daarbij komen strategie, planning, uitvoering en financiële onderbouwing aan bod. Meestal maak je het plan voor jouw organisatie, maar het kan ook voor een opdrachtgever. Je wordt hierin gecoacht en begeleid door je kerndocent. 

Tijdens het afsluitende eindgesprek bespreek je het plan met je kerndocent en een andere docent uit de opleiding. Na het gesprek krijg je feedback en ontvang je direct je cijfer. Je actieplan bepaalt 75% van je eindcijfer. 

Meer over het actieplan

Docenten

⭐ 9,0 
"Ik heb de opleiding als erg leerzaam ervaren. De docenten hebben enorm veel kennis over het onderwerp die je meteen kan toepassen in de praktijk / je plan. Daarnaast was het ook erg leuk om met je studiegenoten te kunnen sparren over je plan en aan te horen hoe ze bij andere bedrijven bezig zijn met digital marketing."
Dennis Leussink

Bekijk alle reviews  ›

AFRONDING & DIPLOMA 

Je rondt de opleiding af door het maken van een actieplan. Daarnaast telt ook de case die je tijdens de Harvard Casedag maakt mee voor je totale eindcijfer. Je ontvangt je post-master diploma tijdens de feestelijke diploma uitreiking. Heb je een 7 of hoger als eindcijfer? Dan krijg je ook de titel Certified Digital Strategy Professional toegekend. 

Strategisch Brandmanagement klassikaal banner
Lees hieronder verder

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de studiebelasting?

De totale studiebelasting schatten we in op 128 uur. Je bent de hele opleiding bezig met je actieplan, maar het zwaartepunt ligt aan het einde. Daarom zit er altijd een aantal weken tussen het laatste college en het eindgesprek. Je wordt hierin gecoacht door de kerndocent.

De zelfstudie bestaat uit het lezen van literatuur en e-learning. In de online leeromgeving staat voor elk college aangegeven wat er van je wordt verwacht. 
 

Studiebelasting-post-master-128

Wat wordt er van mij qua zelfstudie & voorbereiding verwacht?

In de online leeromgeving staat voor elk college hoe je je moet voorbereiden. Denk hierbij aan het lezen van een whitepaper, hoofdstuk uit een van de boeken, e-learning module, video bekijken of het maken van een kleine opdracht.  Voor het succes van de klassikale sessies is het belangrijk om de voorbereiding te doen. Dan is er namelijk voldoende ruimte voor interactie, oefeningen en samenwerken.  

Hoe wordt er in de opleiding aandacht besteed aan Artificial Intelligence?

Vanzelfsprekend vormt Generatieve AI een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Dit onderwerp komt terug als een college van 4 uur waarin we kijken naar de praktische toepassingen van AI in marketing processen. Daarnaast gaat de docent van vrijwel ieder college in op de rol van AI in hun vakgebied. Denk hierbij aan de organisatie van Data, de gevolgen voor Search en Traffic of Social Media.

Voor wie is de opleiding?

Deze opleiding is voor ervaren medewerkers en managers die (mee)beslissen over de digital marketing strategie, specialisten die willen inhaken op trends in plaats van afwachten wat er gebeurt. En ambitieuze marketeers die liever de verandering willen zijn dan te ondergaan.

✓ HBO+ werk- en denkniveau
✓ 4+ jaar werkervaring in digital marketing
✓ Geen master/WO diploma nodig 

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

INCOMPANY & MAATWERK 

Wil je met meer collega's samen deze opleiding volgen? Dat kan! Heb jij een specifieke uitdaging of wil je elementen uit verschillende programma's combineren? Maatwerk is ook mogelijk. Lees meer ›

Hoe weet ik dat deze opleiding goed bij mij aansluit?

Deze opleiding sluit aan bij jou als je 

 • Meer dan vier jaar werkervaring hebt binnen digital marketing 
 • Op strategisch niveau werkt 
 • Wilt leren hoe je nieuwe digital marketingkennis vertaalt naar een strategische aanpak

Heb je minder dan 4 jaar werkervaring? Dan is de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing iets voor jou.

Twijfel je of heb je vragen? Opleidingsadviseur Nicole denkt graag met je mee. 

Nicole van der Kracht

opleidingsadviseur@beeckestijn.org
088 1474 100
Plan direct een belafspraak in

Nicole van de Kracht | Opleidingsadviseur

VEELGESTELDE VRAGEN

Is deze opleiding ook geschikt voor de publieke sector?

Zeker, in elk college zit een grote diversiteit aan voorbeelden en cases. Van B2C tot B2B en de publieke sector. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor vragen over jouw organisatie. Veel docenten werken zelf bij bureaus of als consultant waar zij diverse soorten organisaties helpen. Ook is er door het actieplan veel ruimte om in te zoomen op jouw specifieke situatie en uitdagingen. 

Kan ik deze opleiding ook volgen als ik geen werkgever heb?

Dat je op dit moment geen werkgever hebt, hoeft geen enkele belemmering te zijn een opleiding te volgen. Juist dan is het een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten op te doen. We helpen je graag bij het vinden van een opdrachtgever voor je plan. Vanuit ons netwerk krijgen we regelmatig verzoeken voor het maken van een plan, binnen diverse vakgebieden.

Data & Locaties

Tijdens de avondopleiding volg je twee colleges per avond. Bij de dagopleiding volg je drie colleges per dag en doorloop je het volledige programma in een sneller tempo. 

 

Geef bij je inschrijving je voorkeurslocatie aan. Gaat je voorkeur uit naar online deelnemen? Dan volg je opleiding hybride. 

Amsterdam
Antwerpen
Leusden
Online
Utrecht
Dagopleiding
Amsterdam
Dagopleiding
Antwerpen
Dagopleiding
Leusden
Dagopleiding
Online
Dagopleiding
Utrecht

Vragen over het rooster?

Heb je vragen over het rooster of past een van de data niet in jouw persoonlijke planning? Neem dan even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met je. Dit kan via chat, telefonisch via 088-1474 100 of via email: opleidingsadviseur@beeckestijn.org

Investering

Collegegeld
Vakliteratuur & e-learning
Coaching & eindgesprek
€5.450,-
€295,-
€560,-
Totaalprijs
Excl. BTW
€6.305,-

✓ Incl. arrangementskosten
✓ Termijnbetaling geen probleem
✓ Niet goed = geld terug!

Vraag vrijblijvend een offerte aan  ›

HULP BIJ BETALING 

Soms is het lastiger om de investering voor een opleiding te doen. Bijvoorbeeld als ZZP-er of als je geen opleidingsbudget hebt. Gelukkig zijn er diverse subsidie en betalingsmogelijkheden. Meer weten over de opties voor jouw persoonlijke situatie? Lees meer over de subsidie- & betalingsmogelijkheden

Reviews

Heb je een specifieke vraag over deze opleiding of wil je de mening van een alumnus? We brengen je graag in contact. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een alumnus. 
Kom in contact ›

 

Lees hieronder verder
9,0
"Praktisch en inspirerend."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
8,0
''Waardevolle opleiding waarin je wordt meegenomen in de digital marketing trends en topics en tegelijkertijd deze vertaald naar je eigen digital marketing plan waarmee je direct impact kunt maken in je organisatie.''

Angelique Pieters
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Een zeer waardevolle ervaring en een verrijking op je digital marketing kennis en ervaring. Door de inspirerende colleges, docenten en mede-studenten kom je tot nieuwe inzichten en ideeën, die je direct in praktijk kan toepassen. Een aanrader voor alle marketeers die zichzelf op strategisch niveau willen uitdagen en doorontwikkelen.''

Sunita Camdzic
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
8,0
''Kwalitatieve opleiding die je in half jaar tijd leert om een sterk strategisch (digitaal) marketingplan te kunnen schrijven voor elk type organisatie. Nadruk ligt op strategie en kennis opdoen in de brede zin van alle digitale ontwikkelingen binnen het marketingvak. Fijne en zeer ervaren docenten! Top begeleiding.''

Suzan Jacobs
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Een leerzame en interessante opleiding door vakdocenten met relevante kennis en ervaring.''

Malou Roesink
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Wat deze opleiding zo goed maakt zijn de vakdocenten, die vanuit hun eigen expertise veel kennis en ervaring meebrengen. Het klikte erg goed tussen de studenten in onze groep, waarmee we ook in de toekomst contact blijven houden.''

Stefan Ebels
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
7,0
''Leerzaam en door het schrijven van het actieplan ook heel praktisch!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
"Inspirerend en motiverend. Ik heb veel zelfvertrouwen gewonnen om mijn carrière een boost te geven!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Een warm marketingbad waarin de temperatuur soms flink wordt opgevoerd, maar waar je verkwikt en verrijkt uitstapt!"

Judith Bos
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"De kwaliteit van de docenten lag enorm hoog. Ontzettende waardevolle casussen uit het werkveld. Dit heeft de opleiding voor mij echt 'gemaakt'. Ik ging elke week met veel plezier naar de colleges. Deze opleiding is een absolute aanrader voor de Marketing Professional die een volgende stap wil gaan zetten naar strategisch niveau."

Marèse Nijman
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"De opleiding digitale marketing strategie & leiderschap is een absolute must voor elke marketeer anno 2023!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"De perfecte introductie in trends en ontwikkelingen op het gebied van digital marketing en hoe deze door te vertalen naar digital marketing plan voor je eigen bedrijf."

Jorrit van Rijn
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"De perfecte introductie in trends en ontwikkelingen op het gebied van digital marketing en hoe deze door te vertalen naar digital marketing plan voor je eigen bedrijf."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Leuke inspirerende opleiding. Vooral goed om eens een stapje terug te doen en alles te heroverwegen waar je mee bezig bent. Leuk ook de docenten uit het veld die voldoende mooie ervaringen meenemen."

Bron: Springest, voorjaar 2023
8,0
"De opleiding digitale marketing strategie & leiderschap is een absolute must voor elke marketeer anno 2023!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Eindelijk durf ik mezelf volwaardig Marketeer te noemen, omdat ik nu weet dat Marketing veel meer is dan de meeste Marketeers zeggen ;-)."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Leuke de interactie met de groep, echt goede docenten. Blij dat ik het het gedaan!"

Christian Gonzalez Pavon
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Vond het erg waardevol. En kan dit programma en dit instituut van harte aanbevelen aan al mijn peers."

Ine Stultjens
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Ik ging iedere week met veel plezier naar Utrecht en kwam vol goede ideeën (maar wel uitgeput) weer thuis. Heel inspirerend om even afstand te nemen van je werk en nieuwe inzichten op te doen."

Karen Wikart
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Ik heb de opleiding als erg leerzaam ervaren. De docenten hebben enorm veel kennis over het onderwerp die je meteen kan toepassen in de praktijk/je plan. Daarnaast was het ook erg leuk om met je studiegenoten te kunnen sparren over je plan en aan te horen hoe ze bij andere bedrijven bezig zijn met digital marketing."

Dennis Leussink
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Fijne compact opleiding van hoog niveau gegeven door docenten uit de praktijk."

Dirk-Jan Dijkman
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Zeer inspirerende docenten, fijne interactie met medestudenten en een goede verhouding van theorie & praktijk."

Sten van Poppel
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
7,0
"Een onderdompeling in de wereld van digitale marketing waar ook ruimte is voor leiderschap & persoonlijke ontwikkeling."

Inge Bos
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Perfecte investering in jezelf met de nieuwste digitale ontwikkelingen met inspirerende docenten."

Dick Bos
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"De opleiding heeft mijn blik op digitale marketing echt verruimd en meer inhoud gegeven."

Joost Burger
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Onmisbaar voor elke marketeer die zichzelf serieus neemt."

Marianne Kellner
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Heb elke collegedag als een 'uitje' beschouwd. Het was super om nieuwe dingen te kunnen leren en inzichten met andere professionals te kunnen delen."

Boudewijn Trompert
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
8,0
"Zeer waardevolle en inspirerende opleiding die vooral veel handvatten geeft om een gedegen digitale marketing strategie te ontwikkelen van A tot Z."

Sabine Steinhaus
Bron; Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
7,0
"Een fantastisch inspirerende tijd, niet alleen docenten, maar ook klasgenoten! Je hebt voor 1 dag (of avond) in de week nieuwe frisse 'collega's'. Zo ontzettend leerzaam."

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
"Zeer intensieve opleiding waarbij je echt leert wat strategie is binnen je gehele marketingplanning!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
"Mooie opleiding om je digital skills weer een boost te geven en met vakgenoten vanuit andere disciplines aan de slag te gaan met concrete digitale vraagstukken."

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''Het was een mooie reis van begin tot eind. Ik heb enorm veel geleerd en heb mezelf in korte tijd net zo snel ontwikkeld waar ik normaal 3 jaar over zou doen. Ik kan het iedereen met ambitie aanbevelen.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''De opleiding geeft je vakkennis in een paar maanden tijd een interessante inspirerende boost. Het marketing vak is continue in ontwikkeling en on the move. De opleiding gaat in op al die ontwikkelingen en zorgt voor diepgang van jouw marketing kennis. Een absolute aanrader!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''Met deze opleiding heb ik mijn strategische online en digitale marketing kennis aanzienlijk vergroot en kan ik deze direct toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik ben een veel betere sparring partner voor de bureaus met wie we samenwerken.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''Beeckestijn weet met de opleiding jou als marketeer de juiste kennis en ervaring te geven op het online stuk om de samenwerking met de online afdeling enorm te verbeteren.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''Juist omdat de opleiding me heeft uitgedaagd voelt het behalen van mijn diploma als een prestatie waar ik mezelf echt mee heb bewezen.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''Een opleiding die veel inspiratie en strategische verdieping heeft gegeven. Een goede mix van strategie en tactiek, theorie en praktijk. Gegeven door écht inspirerende vakdocenten.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''De opleiding heeft mij instaat gesteld om de belangrijkste facetten van online marketing aan elkaar te knopen en dus te begrijpen, dit geeft veel zelfvertrouwen in het verder implementeren van de online first principe binnen de organisatie.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Met deze opleiding ben ik weer op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. En de interactie met mijn medestudenten maakt het extra waardevol.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Breed opgezette opleiding die alle facetten van het digitale werkvlak (globaal) behandeld. Absolute meerwaarde voor iedere digital professional.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Kwalitatief hoog niveau en goede balans tussen theorie en praktijk.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Goede docenten, interessante lesstof en leuke interactie met de medestudenten tijdens en na de colleges. Vooral de Harvard Business Case dag was een hoogtepunt. Ondanks de lastige omstandigheden door de lockdown was het een erg goede ervaring!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Wow! In razend tempo, zoveel interessante stof tot je nemen die je ECHT helpt je business succesvol te vermarkten. Inspirerende docenten, actualiteiten, gave cases; alles komt samen in deze zeer leerzame opleiding. Een aanrader!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Zeer divers en van deze tijd..Fijne leraren die zelf ook echt werkzaam zijn in de branche..je krijgt meteen jeuk aan je handen om zelf direct alles aan te pakken in de praktijk!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''In deze opleiding worden meerdere onderdelen van digitale marketing belicht door experts die weten waar ze over praten en met aansprekende voorbeelden/casussen komen. Er wordt veel aandacht besteed aan strategische keuzes en doelen.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
7,0
''In deze opleiding worden meerdere onderdelen van digitale marketing belicht door experts die weten waar ze over praten en met aansprekende voorbeelden/casussen komen. Er wordt veel aandacht besteed aan strategische keuzes en doelen.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
"Zeer intensief, maar erg relevant en interessant. Dit is wat elke marketeer in z'n bagage zou moeten hebben; ben erg blij met de opgedane inzichten en kennis. Ik weet zeker dat ik in nabije toekomst nog vaak teruggrijp naar artikelen, presentaties en/of aantekeningen. Tot slot compliment voor de organisatie; er werd geluisterd en geacteerd op basis van feedback en behoeften van de deelnemers. Zeer professioneel en prettig."

Bron: Springest
7,0
"De opleiding gaf vooral veel inspiratie, maar de kwaliteit en diepgang per college verschilde enorm. Het is lastig om een kwalitatief goede digital marketing opleiding te vinden. Het meest leer je toch in de praktijk. Het werken in groepen vond ik wel erg leerzaam. Vooral de Harvard business case dag was een goede toevoeging aan de opleiding. Leuk ook om in een groep te zitten met andere professionals uit verschillende branches."

Bron: Springest
9,0
"Uitstekende begeleiding van mijn kerndocent en hoog niveau van de colleges. Deze opleiding bood precies de uitdaging die ik zocht. Een aanrader dus, als je eens flink door de molen moet worden gehaald!"

Bron: Springest
9,0
"Een zeer praktijkgerichte opleiding met vele docenten welke al jaren in het vak zitten. Zowel opbouw naar afronding van je opdracht wordt goed begeleid en veel informatie vanuit de colleges welke meteen toepasbaar zijn in de praktijk. De uitdaging die ik zocht heb ik gekregen! Zeer intensief, maar erg relevant en interessant. Ook voor mensen die al jaren in het vak zitten."

Bron: Springest
8,0
"Een uitstekende opleiding om je kennis en kunde bij te spijkeren op het gebied van online marketing. Inspirerende docenten, interessante opdrachten en veel interactie tussen docent en student. Vanwege de opzet van deze cursus, ieder onderwerp wordt in 1 college behandeld, komt slechts het topje van de ijsberg ter sprake, dus ik zou de colleges ook beschouwen als een goed startpunt en inspiratiebron. Dat gezegd hebbende, probeerden alle docenten ook praktische tips mee te geven en werd de collegeinhoud, mede dankzij de interactiviteit, ook meteen gekoppeld aan de praktijk. Beeckestijn Business School heb ik ervaren als een fijne plek en instelling, met vriendelijke medewerkers, die de zaakjes goed geregeld hebben. Zou zo weer een opleiding bij Beeckestijn doen!"

Bron: Springest
9,0
"Zeer waardevolle opleiding met inspirerende colleges en docenten die theorie en praktijk op prettige wijze combineren. Door in de opleiding je eigen marketingplan uit te werken, leer je direct de opgedane kennis toe te passen. Prima begeleiding daarin. De opleiding maakt je bewust van het (toenemende) belang van online marketing. "

Bron: Springest
8,0
"3 i's: interessant, intensief en impactvol! In korte tijd veel nieuwe dingen geleerd en ook bevestiging van wat ik al wist (ook fijn). En dat alles in een prettige omgeving en met een leuke groep mensen. Een positieve ervaring!"

Bron: Springest
10,0
''Bevlogen docenten, alle facetten van (digital) marketing op een rij, studiegenoten uit diverse branches, de meest fascinerende praktijkcases en verhitte vak-discussies. Wat wil je nog meer !? De ideale mix voor een inspirerend en leerzaam studietraject. Een must voor iedere marketingprofessional. Na afronding ben je weer helemaal up-to-speed en is je kennissenkring uitgebreid met tientallen vakidioten. Fasten your seatbelts and enjoy the ride !-) "

Bron: Springest
8,0
"Opleiding over marketing en het managen van klantrelaties in een snel veranderende digitale wereld. Met een hoog niveau op inhoud, tempo en docenten. Actueel, inspirerend en levert kennis en inzichten op die direct in de praktijk toepasbaar zijn."

Bron: Springest
9,0
"De inhoud van de opleiding was top. Heel veel informatie, maar gebracht door goede docenten met veel praktijkervaring waardoor het topic echt leeft. Ik had niet verwacht binnen 4 maanden zoveel relevante ervaring toe te voegen aan mijn werk."

Bron: Springest
10,0
"Deze studie bleek heel waardevol voor de vele nieuwe inzichten die je krijgt van docenten die zelf alledag met digital marketing bezig zijn voor mooie merken en organisaties.
Naast traditionele methoden, worden uiteraard ook alle trends behandeld.
De business case dag is een mooie toets om al het geleerde in de praktijk te brengen. Ook werk je tijdens de studie aan je eigen plan, zodat je dit na afloop van de studie meteen kan gaan uitvoeren. Ook is het een goede manier om je netwerk uit te breiden, met docenten en mede-studenten.''

Bron: Springest
10,0
"Ik ben erg blij dat ik de opleiding gevolgd heb. In een korte tijd wordt je ontzettend veel digital marketing kennis bijgebracht. En door gezamenlijk diverse cases te behandelen en uiteindelijk zelfstandig een digitale strategie te schrijven, kun je de geleerde stof gelijk goed toepassen.
Daardoor viel alles meer op z’n plek. Kortom: voor mij een goede mix van theorie en praktijk!"

Bron: Springest
Vergelijken 0
  Vergelijken