Clinic

Bouw met ChatGPT je eigen AI-team

Datum en locatie:
Online

We organiseren de gratis clinic “Bouw met ChatGPT je eigen AI-team' door Martin van Kranenburg

Wil je samen met je collega's jullie eigen virtuele assistenten bouwen en slimmer werken? Dan is dit het moment om je eigen versie van ChatGPT te creëren. Met een op maat gemaakte GPT verbeter je de gebruikerservaring, produceer je betere output in minder tijd en waarborg je de privacy en beveiliging van gevoelige gegevens.

Wat komt er aan bod

  • Leer krachtige prompts schrijven voor je eigen GPTs. 

  • Ontwikkel een virtuele assistent voor al je taken en vragen. 

  • Ontdek de beste structuren en zet je GPTs effectief in als verlengstuk van je business.

Over de spreker

Martin is één van Nederlands meest gevraagde conversie, personalisatie en neuromarketing trainers. Altijd vol energie en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt. In 2021 was hij docent van het jaar bij Beeckestijn Business School. Hij is ook docent van jaar 2023 geworden.

Martin van Kranenburg

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op woensdag 11 september en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.