Soorten opleidingen

Beeckestijn Business School ontwikkelt en geeft diverse soorten opleidingen, op verschillend niveau en van verschillende duur. Al onze opleidingen hebben hetzelfde doel: om jou in een relatief kort tijdsbestek alle ins & outs in het onderwerp van je opleiding te leren via een optimale mix van theorie, strategie en praktijk. Na het voltooien van de opleiding ben je een volwaardige gesprekspartner en heb je je eigen visie ontwikkeld op het betreffende vakgebied.

Vakgebieden

  • Digital
  • Marketing
  • CX
  • Data 
  • Communicatie

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen en meer informatie over de verschillende niveaus's. 

Opleidingsoverzicht

 

Post-Master opleidingen

De post-master opleidingen hebben als doel een verdere verdieping van je kennis te bieden en is geschikt voor professionals met ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied van de opleiding. 

Post-HBO opleidingen

De post-HBO opleidingen zijn erop gericht om snel je kennis en kunde op tactisch niveau in een kort tijdsbestek (ongeveer 4 maanden) bij te spijkeren tot professional binnen een bepaald vakgebied. 

Korte opleidingen

In deze opleiding volg je de verkorte versie van de post-HBO opleiding. In ongeveer 2 maanden tijd laten we je kennismaken met de belangrijkste kenmerken en issues van het specifieke onderwerp van de opleiding.

Expert opleidingen

Tijdens de Expert opleidingen ga je vooral aan de slag met tooling en technieken en toepassing in de praktijk. Het gaat niet alleen om theorie en het maken van een plan, je leert het plan tot uitvoering te brengen en aan de knoppen te zitten.

Trainingen

Trainingen worden gegeven rondom één specifiek onderwerp en duren een halve dag tot maximaal 4 dagen.

Masterclasses

Wil je in korte tijd je kennis bijspijkeren en liever geen eindplan schrijven? Volg dan een van onze masterclasses!

Incompany programma's

Alle opleidingen & trainingen uit ons open aanbod kunnen ook specifiek voor jouw team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden.

E-learning

Met onze e-learning op het gebied van digital marketing spijker je je kennis in je eigen tijd en op je eigen tempo bij.

Welke opleiding past het best bij jou?

Doe de test en ontdek het in 2 minuten!

Video - typen opleidingen bij Beeckestijn

In onderstaande video worden de verschillende typen opleidingen bij Beeckestijn Business School uitgelegd aan de hand van onze marketingopleidingen.

Lees hieronder verder