Digital Marketing Strategie & Leiderschap

In korte tijd up-to-date met de laatste digital marketing trends
8,3
28 reviews
Leer over digital onderwerpen als advertising, social, content, branding en data
Pas je kennis direct toe in de praktijk tijdens de Harvard Casedag
Voor ervaren marketeers die in korte tijd weer up-to-date willen zijn
Course background image
Opleidingstype
Masterclass
Opleidingsvormen
Klassikaal
Begindatum
Eerste startdatum: 15 juli, 2024
Tijdsduur
11 colleges, 5 dagen
Totaalprijs
€ 3.985,- Excl. BTW
Locatie
Leusden, Online , Amsterdam, Utrecht

Programma

Wil jij dat jouw kennis van digital marketing up-to-date blijft? In het tempo waarmee nieuwe trends en ontwikkelingen ontstaan, is achterlopen geen optie. In deze Masterclass ontdek je de gevolgen van digitale ontwikkelingen en veranderende klantbehoeften voor jouw businessmodel. En hoe je hierop inspeelt. Met deze nieuwe kennis ben jij een betere sparringpartner voor interne stakeholders en externe bureaus. Vol nieuwe energie maak je gegarandeerd impact.

Goed om te weten

Deze masterclass is een verkorte versie van de post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap. Bij de post-master heb je meer colleges en leer je ook over onderwerpen als stakeholdermanagement, digitaal leiderschap & Artificial Intelligence. Daarnaast pas je jouw nieuwe kennis direct toe bij het maken van een digital marketing strategie actieplan. 

Na de masterclass

✔️ Breng je de impact en mogelijkheden van digitale veranderingen in kaart
✔️ Maak je betere strategische digital marketing keuzes
✔️ Is jouw actuele kennis de basis voor nieuwe marketingplannen
✔️ Geef je met de juiste tactische middelen invulling aan strategische keuzes
✔️ Ben je professioneel sparringpartner voor stakeholders en leveranciers

Opzet van de masterclass

De masterclass bestaat uit 11 klassikale colleges en een Harvard Casedag. Je leert van 100% vakexperts en er is veel ruimte voor oefeningen en toepassing in de praktijk.

Colleges

Voorafgaand aan de colleges doorloop je een aantal e-learning modules. Door deze voorbereiding is er tijdens de colleges voldoende ruimte is voor interactie, praktijkcases en samen werken.

 • Digital Marketing Trends en Fundamenten
 • Veranderende businessmodellen  & Klantgedrag
 • Search (SEO en SEA)
 • Campaigns & Advertising
 • Content- en Social Strategie
 • Digital & business analytics
 • AI: Sidekick op je werk
 • AI: Data & Business

Harvard Business School Digital Marketing Case

Wil je de uitgebreide collegebeschrijvingen ontvangen? Download de brochure met daarbij een uitgebreide uitleg van alle colleges, onderwerpen en leerdoelen.

Post-master opleiding

Ben je op zoek naar een meer complete opleiding waar ook onderwerpen als Usability, Artificial Intelligence en digitaal leiderschap aan bod komen? De post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap bestaat uit 10 extra colleges. Daarnaast vertaal je ook direct je nieuwe kennis naar een praktisch en haalbaar digital marketingplan. 

Harvard Casedag

Tijdens de casedag werk je in groepsverband aan een relevante en interessante Harvard Business School case. Zo pas je direct jouw nieuwe kennis toe in de praktijk.

’s Ochtends ga je na een korte uitleg direct aan de slag en in de middag presenteer je samen met je groepje de case aan de docent. Na afloop hoor je tijdens de borrel wat je groepscijfer is. Deze telt voor 25% mee in je eindcijfer. 

"Het werken in groepen vond ik erg leerzaam. Vooral de Harvard business case dag was een goede toevoeging aan de opleiding. Leuk ook om in een groep te zitten met andere professionals uit verschillende branches." 

Docenten

Een selectie van de docenten bij de masterclass Digitale Marketing Strategie: 

Bart Meerdink
Cheryl van Etten
Charida Dorder
Harm Teunisse

Peter Maas
Marcel Udo
Samantha Nagtegaal
Irene Eijs

Sabine Croes
Jeroen de Koning
Alex Dowdalls

⭐ 9,0 
"Deze masterclass heeft me veel kennis opgeleverd en ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven in mijn vakgebied. Ik ben erg geïnspireerd en heb tientallen nieuwe ideeën die ik dankzij de inhoudelijke kennis nu ook goed vorm kan geven en kan verkopen aan de juiste stakeholders binnen mijn bedrijf."
Carlot Verloop

Bekijk alle reviews  ›

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

banner-2023-4
Lees hieronder verder

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de studiebelasting?

De totale studiebelasting schatten we in op 36 uur. De zelfstudie bestaat uit het lezen van literatuur en e-learning. In de online leeromgeving staat voor elk college aangegeven wat er van je wordt verwacht. 

Studiebelasting | masterclass

Wat wordt er van mij verwacht qua zelfstudie & voorbereiding?

In de online leeromgeving staat voor elk college hoe je je moet voorbereiden. Dit kan een korte opdracht, het bekijken van een video of het lezen van literatuur zijn. Voor het succes van de klassikale sessies is het belangrijk om de voorbereiding te doen. Dan is er namelijk voldoende ruimte voor interactie, oefeningen en samen werken.  

Voor wie is de masterclass?

Ben jij als ervaren professional of manager actief in het digital marketing domein? En wil jij in korte tijd weer helemaal up-to-date zijn met de laatste digital marketing trends? Dan past deze masterclass bij jou. 

✓ HBO+ werk- en denkniveau
✓ 4+ jaar werkervaring in digital marketing
✓ Geen master diploma nodig 

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

INCOMPANY en MAATWERK 

Wil je met meer collega's samen deze opleiding volgen? Dat kan! Heb jij een specifieke uitdaging of wil je elementen uit verschillende programma's combineren? Maatwerk is ook mogelijk. Lees meer ›

Hoe weet ik dat deze masterclass bij mij past?

Deze masterclass sluit aan bij jou als je 

 • Meer dan vier jaar werkervaring hebt binnen digital marketing 
 • Op strategisch niveau werkt 
 • In korte tijd wil leren over de trends en ontwikkelingen binnen digital marketing

Ben je op zoek naar een complete Digital Marketing Strategie opleiding? Bij de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap leer je ook over onderwerpen als Usability, Mobile Marketing, Artificial Intelligence en Digitaal Leiderschap. Daarnaast maak je ook je eigen digital marketing strategie actieplan. 

Heb je minder dan vier jaar werkervaring? Dan is de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing wellicht iets voor jou.

Twijfel je of heb je vragen? Opleidingsadviseur Nicole denkt graag met je mee. 

Nicole van der Kracht

opleidingsadviseur@beeckestijn.org
088 1474 100
Plan direct een belafspraak in

Nicole van de Kracht | Opleidingsadviseur

VEELGESTELDE VRAGEN

Is deze opleiding ook geschikt voor de publieke sector?

Zeker, in elk college zit een grote diversiteit aan voorbeelden en cases. Van B2C tot B2B en de publieke sector. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor vragen over jouw organisatie. Veel docenten werken zelf bij bureaus of als consultant waar zij diverse soorten organisaties helpen. 

Kan ik deze opleiding ook volgen als ik geen werkgever heb?

Dat je op dit moment geen werkgever hebt, hoeft geen enkele belemmering te zijn een opleiding te volgen. Juist dan is het een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten op te doen. 

Data & locaties

Geef bij je inschrijving je voorkeurslocatie aan. Gaat je voorkeur uit naar online deelnemen? Dan volg je opleiding hybride. 

Leusden
Online
Leusden
Online
Amsterdam
Leusden
Online
Utrecht
Amsterdam
Leusden

Investering

Collegegeld
Vakliteratuur & e-learning
€3.690,-
€295,-
Totaalprijs €3.985,-

 

✓ Incl. arrangementskosten
✓ Termijnbetaling geen probleem
✓ Niet goed = geld terug!

Vraag vrijblijvend een offerte aan  ›

HULP BIJ BETALING 

Soms is het lastiger om de investering voor een opleiding te doen. Bijvoorbeeld als ZZP-er of als je geen opleidingsbudget hebt. Gelukkig zijn er diverse subsidie en betalingsmogelijkheden. Benieuwd naar de opties voor jouw situatie? Lees meer over de subsidie- & betalingsmogelijkheden.

Reviews

Heb je een specifieke vraag over deze opleiding of wil je de mening van een alumnus? We brengen je graag in contact. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een alumnus. 
Kom in contact ›

 

Lees hieronder verder
9,0
"Praktisch en inspirerend."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
8,0
''Waardevolle opleiding waarin je wordt meegenomen in de digital marketing trends en topics en tegelijkertijd deze vertaald naar je eigen digital marketing plan waarmee je direct impact kunt maken in je organisatie.''

Angelique Pieters
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Een zeer waardevolle ervaring en een verrijking op je digital marketing kennis en ervaring. Door de inspirerende colleges, docenten en mede-studenten kom je tot nieuwe inzichten en ideeën, die je direct in praktijk kan toepassen. Een aanrader voor alle marketeers die zichzelf op strategisch niveau willen uitdagen en doorontwikkelen.''

Sunita Camdzic
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Een leerzame en interessante opleiding door vakdocenten met relevante kennis en ervaring.''

Malou Roesink
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
''Wat deze opleiding zo goed maakt zijn de vakdocenten, die vanuit hun eigen expertise veel kennis en ervaring meebrengen. Het klikte erg goed tussen de studenten in onze groep, waarmee we ook in de toekomst contact blijven houden.''

Stefan Ebels
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2024
9,0
"Ik heb mij geen moment dom of verveeld gevoeld, maar juist geïnspireerd en sterk, het was heel erg leuk om te zien hoe mensen van verschillende niveaus en achtergronden uiteindelijk samenkwamen en vanaf het begin door Marcus en Sonja geboeid zijn gebleven. mix aan docenten, onderwerpen, opdrachten speelde zeker mee. Er was voor iedereen wat wils en onderwerpen of modellen om op te slaan. Goed hoor!"

Karina Zantinge

7,0
"Ben weer future-proof, veel nieuwe inzichten en acties om direct toe te passen in mijn werk. Vooral de casedag is heel waardevol."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
7,0
"In korte tijd bijgesproken worden, ideeën uitwisselen en geïnspireerd worden in mijn digital marketing strategie."

Ragna Ouwerkerk
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Let's go Digital!"

Lenny Reijnierse
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Het was een flinke 5-daagse pressure-cooker over Digital. En ik ga naar huis met een rugzak gevuld met kennis en energie!"

Carla Plukkel
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
7,0
"Intensief en overload aan informatie in 1 keer waardoor je het niet even kunt laten landen."

Janneke Kremers
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"De opleiding digitale marketing strategie & leiderschap is een absolute must voor elke marketeer anno 2023!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Leuke de interactie met de groep, echt goede docenten. Blij dat ik het het gedaan!"

Christian Gonzalez Pavon
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Vond het erg waardevol. En kan dit programma en dit instituut van harte aanbevelen aan al mijn peers."

Ine Stultjens
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Fijne compact opleiding van hoog niveau gegeven door docenten uit de praktijk."

Dirk-Jan Dijkman
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Zeer inspirerende docenten, fijne interactie met medestudenten en een goede verhouding van theorie & praktijk."

Sten van Poppel
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Perfecte investering in jezelf met de nieuwste digitale ontwikkelingen met inspirerende docenten."

Dick Bos
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"De opleiding heeft mijn blik op digitale marketing echt verruimd en meer inhoud gegeven."

Joost Burger
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Onmisbaar voor elke marketeer die zichzelf serieus neemt."

Marianne Kellner
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
9,0
"Heb elke collegedag als een 'uitje' beschouwd. Het was super om nieuwe dingen te kunnen leren en inzichten met andere professionals te kunnen delen."

Boudewijn Trompert
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
7,0
"Inspirerende colleges die je wel weer aan het denken zetten. Goede trainers die, ondanks dat het allemaal digitaal moest, goed hun verhaal konden overbrengen. Digitale leeromgeving werkt goed."

Bron: Springest
9,0
"Deze masterclass heeft me veel kennis opgeleverd en ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven in mijn vakgebied. Ik ben erg geïnspireerd en heb tientallen nieuwe ideeën die ik dankzij de inhoudelijke kennis nu ook goed vorm kan geven en kan verkopen aan de juiste stakeholders binnen mijn bedrijf."

Carlot Verloop
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
7,0
"De masterclass is zeker een aanrader! De theorieën van de colleges zijn erg interessant en worden door de docenten levendig als experts levendig vertaald naar de praktijk."

Joyce Tol
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
8,0
"Inspirerend en up-to-date."

Birgit Johansson
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022

8,0
"Boeiende masterclass waarin veel nieuwe online marketing mogelijkheden aan bod komen."

Bjorn Meulendijks
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022

8,0
"Leuke en leerzame masterclass. Zoals al eerder aangegeven had een grotere focus op leadership leuk geweest."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
8,0
"Interessante masterplan met inspirerende docenten die vernieuwende inzichten bieden."

Bjorn Meulendijks
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022

7,0
"Vol inspiratie kan ik weer aan de slag met ons merk! Hele interessante masterclass waarin je door bevlogen docenten uit het vakgebied veel theorie krijgt bijgeleerd, aan de hand van leuke voorbeelden en met fijne opdrachten om de theorie ook praktisch toe te passen. Echt een aanrader!"

Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
Vergelijken 0
  Vergelijken