Blog

Docent van het jaar 2023

Zonder onze vakexperts geen Beeckestijn. Wij zijn enorm blij en trots op ons mooie docentenkorps, bestaande uit 150+ vakexperts. Keer op keer voorzien zij onze deelnemers van nieuwe kennis, inspiratie en inzichten.

Aan het eind van elk jaar wordt de Docent van het Jaar bekendgemaakt. 🥇 Ook dit jaar hebben we de deelnemersevaluaties geanalyseerd en daaruit een top 10 docenten gevormd in 2 categorieën: Digital, Marketing & Communicatie en Customer Experience, CRM & Data

Elk jaar sluiten er steeds meer vakexperts aan bij Beeckestijn. Dit jaar hebben we daarom weer een extraatje: beste nieuwkomer.   Dit is een docent die van alle nieuwe docenten die dit jaar zijn begonnen het hoogst is beoordeeld.

De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt, maar we zetten onze toppers alvast graag in het zonnetje. ☀️ Hieronder vind je de shortlist voor de Beeckestijn Business School Docent van het jaar 2023! 🏆

banner top 10-DIM-MAR-COM
 • Bart Meerdink
 • Bart Schutz
 • Charida Dorder
 • Cheryl van Etten
 • Frank Peters
 • Hans van der Meulen
 • Jeroen de Koning
 • Madelon van der Tol
 • Martin van Kranenburg
 • Sjoerd Walinga
banner top 10-CX-CRM-DATA
 • Anders Jansen
 • Carmen Phillips
 • Ingmar de Lange
 • Jean-Pierre Thomassen
 • Kees Groenewoud
 • Kees Kerkvliet
 • Nanne Dodde
 • Robert van Ossenbruggen
 • Sabine Croes
 • Sonja Stalfoort

* in alfabetische volgorde

beste nieuwkomer 2023
Adriaan Verhoeff | Docent

Adriaan Verhoeff

‘’Het was een goede introductie voor SQL. De docent weet waar hij over praat en vraagt ook steeds aan de cursisten of het tempo goed is en of hij kan helpen wanneer mensen vastlopen’’.

- Deelnemer van de training SQL over Adriaan zijn college Introductie, inladen en bewerken van data.

shortlist docent vh jaar 2023

Martin van Kranenburg

‘’Wat een inspirerende trainer is Martin! Hij praat duidelijk over zijn passie en kan dit goed vertalen naar onze vraagstukken als deelnemers, ook heeft hij voor iedere deelnemers tips and trics die direct van toepassing zijn!’’

- Deelnemer van de training Online Persuasion over Martin zijn college Online Persuasion.

Martin van Kranenburg
Sonja Stalfoort

Sonja Stalfoort

“Ik vind Sonja een geweldige docent. Zo gestructureerd, zo veel pakkende voorbeelden, zo sensitief op signalen uit de groep.”

- Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Sonja's college Waardeproposities.

Bart Meerdink

‘’Zeer enthousiaste en boeiende manier van 'lesgeven' - ik zet dit tussen aanhalingstekens omdat het meer voelt als een passie die hij deelt dan een les die hij je leert. Prettige docent en goede sparring/discussiepartner’’.

- Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Bart zijn college  Digital marketing strategie & plan.

Bart Meerdink
Anders Jansen

Anders Jansen

“Anders is een goede docent. De voorbeelden die hij gaf waren erg divers en gaven mij inspiratie om verder te denken voor zowel mijn plan als onze klanten. Hij had zich verdiept in ons wat erg leuk was, hierdoor hadden we concrete voorbeelden uit ons eigen werkveld.” 

- Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Anders’ college Customer Experience Trends & Journeys.

Frank Peters

‘’Super sessie! Goeie voorbeelden vanuit Frank, maar ook de mogelijkheid om eigen voorbeelden te geven en casussen voor te leggen. Goede interactie en echt het gevoel dat ik iets geleerd heb’’.

- Deelnemer van de training Online Reputatiemanagement & Crisiscommunicatie over Frank zijn sessie Online reputatiemanagement: trends, ontwikkelingen en plan.

Frank Peters 400x400 rond
Carmen Philips

Carmen Phillips

“Carmen is een erg fijne, toegewijde docente. In alle rust deelt ze haar theoretische en praktische kennis en ervaring. Iedereen krijgt aandacht, ze weet de groep goed mee te nemen. Leuk om met de 23+One kaartjes in groepen gelijk aan de slag te gaan.”

- Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Carmen's college De rol van het merk in customer experience.  

Sjoerd Walinga

‘’Super! Sjoerd Walinga heb ik ervaren als deskundig en goede docent die de theorie praktisch kan vertalen. Daarnaast is hij zeer betrokken en speelt goed in op de behoefte van de cursisten’’.

- Deelnemer van de expert opleiding Online Marketeer over Sjoerd zijn college Conversie optimalisatie en Online persuasion.

Sjoerd Walinga 400x400 rond
Nanne Dodde

Nanne Dodde

“Nanne heeft een hele interessante les gegeven over leiderschap en de psyche hierin. Daarnaast ook voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen; en zinvolle antwoorden hierop te krijgen.”

- Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Nanne's college Customer Centric Leiderschap.

Bart Schutz

‘’Bart is een onwijs inspirerende docent die de materie op een laagdrempelige en praktische manier overbrengt. Je krijgt meteen zin om zelf aan de slag te gaan met de verworven kennis’’.

 - Deelnemer van de incompany Nudging: sturen op digitaal gedrag.

Bart Schutz | Docent
Robert van Ossenbruggen 400x400 rond

Robert van Ossenbruggen

“Zeer interessant, Robert neemt je direct bevlogen mee in de materie van data. Goede opzet, prettige afwisseling tussen zenden en interactie en actief inspelen op vragen van deelnemers.”

- Deelnemer van de incompany training Kritisch kijken naar data.

Charida Dorder

‘’Charida Dorder kan op een duidelijke manier moeilijke stof overbrengen. Daarnaast zie je meteen dat ze heel veel kennis heeft opgedaan over het onderwerp’’.

- Deelnemers van incompany DPG over Charida haar college AI in de praktijk.

Charida Dorder- docent- Beeckestijn Business School
Sabine Croes

Sabine Croes

“Ik vond het super interessant en Sabine een betrokken docent, die goed structuur wist aan te brengen in een best inhoudelijk verhaal. Bovendien wist ze mij urenlang geboeid en alert bij de les te houden. En volgens mij lukte dat bij iedereen goed.”

- Deelnemer van de incompany training Design Thinking.

Madelon van der Tol

‘’Veel voorbeelden en aanzetten tot actief nadenken over je eigen merk. Leuke vrolijke en enthousiaste vrouw met kennis van het hoogste niveau. Houden zo!’’

- Deelnemers van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Madelon haar college Digital branding.

Madelon van der Tol | Docent
Kees Kerkvliet

Kees Kerkvliet

“Ik vond het écht een heel goed college waarin ik veel handvatten gekregen heb om zelf aan de slag te gaan. Kees zit vol energie en heeft ervoor gezorgd dat de tijd voorbij vloog. Inhoudelijk een fijne sparringspartner.”

- Deelnemer van de post-hbo Customer Experience & Journey Management over Kees’ college Mapping van touch points en customer journeys.

.

Jeroen de Koning

‘’Super relaxte manier van lesgeven, goede expertise, veel ruimte voor interactie. Waardoor je met veel voorbeelden en op een fijne manier kennis krijgt over dit onderwerp en hoe toe te passen in de praktijk’’.

- Deelnemer van de training SEO over Jeroen zijn college On-page SEO: Zoekwoordenonderzoek en -strategie, content, techniek en meten.

Jeroen de Koning
Jean-Pierre Thomassen

Jean-Pierre Thomassen

“Jammer dat het maar 2 uur duurde, ik denk dat we hier makkelijk de hele middag over hadden kunnen praten. Interessant en interactief! En een fijne break met een opdracht om te kunnen oefenen met de stof.”

- Deelnemer van de post master Data Driven Strategie & Organisatie over Jean-Pierre's college Klantwaarde en CRM.

Hans van der Meulen

‘’Fijne docent, hij weet waar hij het over heeft. Hij neemt de tijd om dingen rustig uit te leggen. Geeft interactieve colleges’’.

- Deelnemer van de korte opleiding Digital & Online Marketing over Hans zijn college Werkcollege en growth marketing skills.

Hans van der Meulen
Kees Groenewoud | Docent

Kees Groenewoud

“Super waardevol, alle puzzelstukjes kwamen met deze informatie bij elkaar. Kees is een goede docent, de vele voorbeelden van verschillende bedrijven blijf je onthouden en Kees gaf heel duidelijk antwoord op onze vragen.”

- Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Kees’ college Data strategie als basis voor customer centricity.

Cheryl van Etten

‘’Super fijne docent! Heeft enorm veel kennis van het vak en neemt ruim de tijd om je vraag te behandelen’’.

- Deelnemer van de training Goolge Ads over Cheryl haar college Google Ads optimalisatie en advanced mogelijkheden.

Cheryl van Etten
Ingmar de lange | docent

Ingmar de Lange

“Ingmar kan heel prettig vertellen. Je blijft naar hem luisteren. Zijn verhaal was ook erg inspirerend".

- Deelnemer van de training Digital Marketing Update over Ingmar's college Merkstrategie.