Customer Experience professional

Het creëren van een perfecte klantbeleving, van het eerste contact tot aan een herhaal aankoop, dat is jouw domein als customer experience professional. Customer experience (afgekort: cx) draait om het ontwikkelen van een positieve en consistente klantbeleving.  

Als cx professional weet je hoe je een goede klantreis opzet. Een klantreis bestaat uit veel verschillende momenten. Voor een goede klantbeleving is het essentieel om consistent te zijn binnen elke punt in die klantreis. Dit zorgt uiteindelijk voor lagere kosten, loyale klanten en meer ambassadeurs.

Niet alleen als cx professional, maar bij veel andere functies maakt een goede kennis van Customer Experience je waardevol. Denken van uit de klant en hem/haar centraal zetten is bijvoorbeeld ook essentieel als marketeer of service manager.

Functies met cx kennis

  • Marketeer
  • CRM-professional
  • Service manager
  • Journey manager
  • CX professional

Customer experience opleidingen

Wil jij organisaties helpen om klantgedreven te zijn en dit te laten blijken in elke uiting? Deze opleidingen en training vormen een mooie basis voor jouw carrière als cx professional.

Ga in je eigen tijd en tempo aan de slag met CX

Met onze Customer Experience Academy leer je over verschillende aspecten binnen klantgerichtheid. Je doet a.d.h.v. video’s, quizzen en aanvullende literatuur kennis op van CX vakgebied. Je leert de nieuwe kennis toe te passen in de praktijk door concrete oefenopdrachten. Bij het maken van deze opdrachten wordt je begeleid door een docent. Onderwerpen die o.a. aanbod komen: CX, customer management, design thinking, branding & pr, content marketing & webanalytics.

Carrière kansen

Een stevige kennis van Customer Experience biedt je veel verschillende kansen, niet alleen binnen de marketing wereld, maar ook op het gebied van service. Uit onderzoek van marktonderzoekbureau Enterprise Strategy Group blijkt dat organisaties die investeren in klantbeleving daar ook daadwerkelijk de vruchten van plukken. Ondanks de bewezen waarde van CX staat slechts een kwart van de onderzochte organisaties aan de top van de klantbeleving maturiteitsschaal. Bij veel organisatie zal er een groeiende behoefte zijn aan professionals met goede CX kennis.

Daarom Beeckestijn

Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een diploma of certificaat vergroot dat jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid. 

✔ Ruim aanbod
✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
✔ Volg je opleiding online of op locatie
✔ Ruim 8.000 professionals gingen je voor

FINANCIËLE ONDERSTEUNING

Soms is het lastig om te investeren in een opleiding, zeker als je tijdelijk zonder baan zit of net gestart bent als ZZP’er.

We bieden verschillende mogelijkheden waardoor het ook voor jou mogelijk is om een opleiding te volgen:

  • Betaling in termijnen
  • BTW vrije factuur indien je de opleiding als particulier zelf betaald
  • Tijdelijke regeling UWV scholingsbudget

Lees meer over de financiële ondersteuning

Kennismaken

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda
 

Open Dag | Beeckestijn Business School

Meer over omscholen

We bieden verschillende omscholingsmogelijkheden binnen onze vakgebieden. Naast customer experience professional hebben we op opleidingen voor een functie als: