Docenten

Onze kerndocenten

De docenten die verbonden zijn aan Beeckestijn Business School zijn allen zeer ervaren en bedreven in hun vakgebied. Ondernemers, adviseurs, auteurs en onderzoekers…Kortom, de top uit de markt.

Bekijk ons volledige docentoverzicht

Lees hieronder verder
Bart Meerdink | Docent | Beeckestijn Business School

Bart Meerdink is managing partner bij Beeckestijn en Digital Strategist. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en wordt het meest vrolijk van social media, customer experience en slimme conversational toepassingen. Bart is kerndocent bij de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing & de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap.

Sonja Stalfoort

Sonja Stalfoort is eigenaar van PuurKlant, een strategisch marketingbureau. Zij richt zich dagelijks op het écht onderscheidend maken van organisaties. Sonja is kerndocent bij post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie.

Antal de Waij | docent | Beeckestijn Business School

Antal de Waij is director strategy & contentmarketing bij Engagement Media en helpt bedrijven thoughtleader te worden en leads te genereren. Hij weet haarfijn het kaf van het koren in digitale ontwikkelingen te scheiden. Antal is auteur van ‘Content! Zuurstof voor je klanten’ en ontwikkelde op basis hiervan het Content Marketing Canvas Model. Antal is kerndocent bij de post-HBO opleiding Social Media.

Durk Bosma | docent | Beeckestijn Business School

Durk Bosma is oprichter van het Future of Food Institute, een onderzoeksbureau gespecialiseerd in de consument en duurzame voeding. Hij wordt enthousiast van onderzoeksvragen waarvoor een pragmatische aanpak gevonden moet worden. Durk is kerndocent bij de post-HBO opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing.

Eric de Haan docent bij de opleiding Service Excellence

Eric de Haan is oprichter/directeur van Seven en is gespecialiseerd in management van customer value, customer service en customer complaints en helpt organisaties hun klantgevoeligheid en klachtenmanagement integraal te ontwikkelen. Eric is kerndocent bij de opleiding Service Excellence.

Jean-Pierre Thomassen docent bij Beeckestijn Business School

Jean-Pierre Thomassen is als zelfstandig consultant werkzaam bij customerdelight.nu. Hij is gespecialiseerd in de thema's klantgerichtheid, klanttevredenheid, service excellence en customer delight. Jean-Pierre is kerndocent bij de opleiding Service Excellence.

Sonja Loth

Sonja Loth is directeur van Social Inc, bureau voor brand publishing en social media. Ze heeft 20 jaar ervaring in digitale marketing, contentmarketing en social media, onder meer bij reclamebureaus, als zelfstandige, bij MSN en bij AltaVista. Sonja is kerndocent bij de post-HBO opleiding Content Marketing & Cross Media

Hielko_van_der_molen

Hielko van der Molen is digitaal strateeg en interim digital marketing manager. Hij heeft jarenlange ervaring in het operationeel aansturen en verbeteren van online omgevingen. Hij deelt zijn ervaring als trainer, coach en docent. Zijn passie is om mensen en teams stap voor stap te laten werken aan digitaal succes. Hielko is kerndocent bij het Digital Marketing Expert talentship.

Hans Corsmit, communicatie docent bij Beeckestijn Business School

Hans Corssmit is een zeer gedreven (online) communicatiespecialist. Hij gaat vooral voor werk dat mensen raakt, daadwerkelijk activeert én overtuigt. Heeft voor tal van A-merken gewerkt zowel aan adverteerders- als aan bureauzijde en is momenteel zelfstandig (marketing) communicatie specialist. Hans is kerndocent bij de post-HBO opleiding Online Communicatie.

Margot van der Stap

Margot van der Stap is manager Klantteam Content bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ze heeft diverse innovatieve projecten succesvol geleid en nieuwe communities gebouwd en gemanaged bij multinationals, rijksoverheid en brancheorganisaties.  Margot is kerndocent bij de post-master opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap.

Kees Kerkvliet, docent bij beeckestijn business school

Kees Kerkvliet is Managing Director en eigenaar van TOTE-M en deelt graag zijn rijke kennis en ervaring op het gebied van Customer Experience. Door inzichten en theorieën te vertalen naar alledaagse voorbeelden weet hij zijn gehoor te boeien en te inspireren. Kees is oa. kerndocent bij de opleiding Customer Experience & Journey Management.

Marco Boone docent bij Beeckestijn Business School

Marco Boone heeft ruim 13 jaar als marketeer in de FMCG industrie gewerkt en was verantwoordelijk voor de marketing van merken als Remia, Campina, Edet, Jozo en Bolletje. Sinds 2008 is hij als zelfstandig Online Marketing & Communicatie adviseur begonnen onder de naam Marketing Rulz. Marco is kerndocent bij de expert opleiding Online Marketeer.

Hans van der Meulen | docent | Beeckestijn Business School

Hans van der Meulen is voorzitter van de stichting Digital Marketing Lounge en partner bij Conn3ctly. Hij heeft (online) marketing ervaring opgedaan bij bedrijven als Sony, Dell en de Amsterdam RAI. Daarnaast heeft hij aan bureauzijde gewerkt voor onder andere Inpact, Red Hot Minute en Lost Boys. Hans is kerndocent bij de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing.

Marcel Aalders

Marcel Aalders RM laat je anders naar je huidige merk kijken en helpt je het opnieuw betekenisvol te maken voor de wereld van nu. Hij is gespecialiseerd in merkpositioneringsvraagstukken en de vertaalslag ervan naar de meest effectieve (online-) marketingstrategie. Als (interim-)marketingdirecteur en consultant met ruim 25 jaar ervaring leidde hij tal van herpositioneringstrajecten. Marcel is kerndocent bij de post-master opleiding Strategisch Brandmanagement.

Paul Hassels Monning b&w

Paul Hassels Mönning is actief als 'meewerkend' commercieel strateeg, trainer en auteur in B2B marketing & sales. Vanuit zijn persoonlijke missie 'een leven lang leren en inspireren' verbindt hij graag theorie en praktijk. Met zijn bedrijf dutchmarq stelt hij middelgrote, internationaal opererende bedrijven in IT, professionele dienstverlening en verduurzaming in staat te komen tot betere groei via een slim samenspel van marketing én sales. Paul is kerndocent bij de post-HBO opleiding B2B Marketing & Sales Management.

Lees hieronder verder