Docenten

Onze kerndocenten

De docenten die verbonden zijn aan Beeckestijn Business School zijn allen zeer ervaren en bedreven in hun vakgebied. Ondernemers, adviseurs, auteurs en onderzoekers…Kortom, de top uit de markt.

Bekijk ons volledige docentoverzicht

Lees hieronder verder
Bart Meerdink | Docent | Beeckestijn Business School

Bart Meerdink is managing partner bij Beeckestijn en Digital Strategist. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en wordt het meest vrolijk van social media, customer experience en slimme conversational toepassingen. Bart is kerndocent bij de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap.

Sonja Stalfoort

Sonja Stalfoort is eigenaar van PuurKlant, een strategisch marketingbureau. Zij richt zich dagelijks op het écht onderscheidend maken van organisaties. Sonja is kerndocent bij post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie.

Durk Bosma | docent | Beeckestijn Business School

Durk Bosma is oprichter van het Future of Food Institute, een onderzoeksbureau gespecialiseerd in de consument en duurzame voeding. Hij wordt enthousiast van onderzoeksvragen waarvoor een pragmatische aanpak gevonden moet worden. Durk is kerndocent bij de post-HBO opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing.

Eric de Haan docent bij de opleiding Service Excellence

Eric de Haan is oprichter/directeur van Seven en is gespecialiseerd in management van customer value, customer service en customer complaints en helpt organisaties hun klantgevoeligheid en klachtenmanagement integraal te ontwikkelen. Eric is kerndocent bij de opleiding Service Excellence Management.

Jean-Pierre Thomassen docent bij Beeckestijn Business School

Jean-Pierre Thomassen is als zelfstandig consultant werkzaam bij customerdelight.nu. Hij is gespecialiseerd in de thema's klantgerichtheid, klanttevredenheid, service excellence en customer delight. Jean-Pierre is kerndocent bij de opleidingen Service Excellence Management en Customer Relationship Management.

Sonja Loth

Sonja Loth heeft ruime ervaring als strateeg en business developer en is founder van SOCIAL.INC. Momenteel werk ze als Freelance Strategy Director en interim Head of Communication o.a. voor D66, Techniek Nederland, Eneco, De Nederlandsche Bank en GH+O Communicatie. Sonja is kerndocent bij de post-HBO opleiding Content Marketing & social media en bij de masterclass Digital Marketing Strategie & Leiderschap.

Hielko_van_der_molen

Hielko van der Molen is digitaal strateeg en interim digital marketing manager. Hij heeft jarenlange ervaring in het operationeel aansturen en verbeteren van online omgevingen. Hij deelt zijn ervaring als trainer, coach en docent. Zijn passie is om mensen en teams stap voor stap te laten werken aan digitaal succes. Hielko is kerndocent bij het Digital Marketing Expert talentship.

Jasper Ordelman over employee branding bij Beekestijn

Jasper Ordelman is merk- en communicatiestrateeg bij Hugo Strategy, het strategisch communicatiebureau dat hij zelf in 2009 oprichtte. Jasper is gespecialiseerd in merkpositionering, identiteit en employer branding. Als zelfstandig communicatiestrateeg heeft hij meer dan 50 organisaties van binnen gezien en geholpen. Jasper is afwisselend kerndocent bij de post-master opleiding Strategisch Brandmanagement.

Margot van der Stap

Margot van der Stap is manager Klantteam Content bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ze heeft diverse innovatieve projecten succesvol geleid en nieuwe communities gebouwd en gemanaged bij multinationals, rijksoverheid en brancheorganisaties.  Margot is kerndocent bij de post-master opleidingen Online Communicatie Strategie & Leiderschap en Strategisch Communicatie Management.

Kees Kerkvliet, docent bij beeckestijn business school

Kees Kerkvliet is Managing Director en eigenaar van TOTE-M en deelt graag zijn rijke kennis en ervaring op het gebied van Customer Experience. Door inzichten en theorieën te vertalen naar alledaagse voorbeelden weet hij zijn gehoor te boeien en te inspireren. Kees is oa. kerndocent bij de opleiding Customer Experience & Journey Management.

Marco Boone docent bij Beeckestijn Business School

Marco Boone heeft ruim 13 jaar als marketeer in de FMCG industrie gewerkt en was verantwoordelijk voor de marketing van merken als Remia, Campina, Edet, Jozo en Bolletje. Sinds 2008 is hij als zelfstandig Online Marketing & Communicatie adviseur begonnen onder de naam Marketing Rulz. Marco is kerndocent bij de expert opleiding Online Marketeer.

Hans van der Meulen | docent | Beeckestijn Business School

Hans van der Meulen is voorzitter van de stichting Digital Marketing Lounge en partner bij Conn3ctly. Hij heeft (online) marketing ervaring opgedaan bij bedrijven als Sony, Dell en de Amsterdam RAI. Daarnaast heeft hij aan bureauzijde gewerkt voor onder andere Inpact, Red Hot Minute en Lost Boys. Hans is kerndocent bij de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing.

Marcel Aalders

Marcel Aalders RM laat je anders naar je huidige merk kijken en helpt je het opnieuw betekenisvol te maken voor de wereld van nu. Hij is gespecialiseerd in merkpositioneringsvraagstukken en de vertaalslag ervan naar de meest effectieve (online-) marketingstrategie. Als (interim-)marketingdirecteur en consultant met ruim 25 jaar ervaring leidde hij tal van herpositioneringstrajecten. Marcel is afwisselend kerndocent bij de post-master opleiding Strategisch Brandmanagement.

Paul Hassels Monning b&w

Paul Hassels Mönning is actief als 'meewerkend' commercieel strateeg, trainer en auteur in B2B marketing & sales. Vanuit zijn persoonlijke missie 'een leven lang leren en inspireren' verbindt hij graag theorie en praktijk. Met zijn bedrijf dutchmarq stelt hij middelgrote, internationaal opererende bedrijven in IT, professionele dienstverlening en verduurzaming in staat te komen tot betere groei via een slim samenspel van marketing én sales. Paul is kerndocent bij de post-HBO opleiding B2B Marketing & Sales Management.

Jaspar Roos

Jaspar Roos is partner van verschillende bedrijven zoals adviesbureau Limpid & Co, toolkit company PlaybookToolkit en onderzoeksinstituut Human and Tech Institute. Alle initiatieven hebben te maken met transformatie. Door de jaren heen heeft hij veel doorbraakinnovaties gerealiseerd. Voor Jaspar is het belangrijkste lol te hebben in het werk en een mensgerichte houding te hebben. Jaspar is samen met Michiel Ykema kerndocent bij de post-masteropleiding Digitale Transformatie & Organisatie.

Michiel Ykema

Michiel Ykema studied Industrial Engineering and Management and Change Management and has been involved in transformation for most of his career. His main interest is the interaction between organizational and technological aspects on the one hand and human aspects on the other. Michiel, together with Jaspar Roos, is a core teacher at the post-master's program Digitale Transformatie & Organisatie.

Lees hieronder verder